Fredrik Segolsson

fredrikFredrik er uteksaminert fra University College Nordjylland i 2010. Han har jobbet flere år i kommunal regi i Danmark med hovedfokus på rehabilitering av ortopdiske pasienter etter operative inngrep samt en del  neurologiske pasienter. Siden 2013 har Fredrik jobbet i privat praksis i Sarpsborg.


Fredrik har bred erfaring med flere muskeloskeletale  problematikker og har videreutdannelse i McKenzie – Mekanisk Diagnostikk og Terapi (MDT) som retter seg spesielt mot muskel- og skjelettlidelser. MDT er en videreutdanning innenfor fysioterapien og er spesielt godt kjent for sin gode effekt på utstrålende smerter fra rygg- og nakke. Fredrik har også andre kurs innenfor behandling av skulder og kne, samt erfaring med bruk av Redcord og MTT. Han bruker også Scanlab Bodywave eller trykkbølgebehandling  i behandlingen når dette er indikert.


Fredrik holder seg jevnlig faglig oppdatert med kurs, konferanser og workshops for å kunne hjelpe deg best mulig med å løse ditt problem.


Fredrik er også administrator for den norske grenen av McKenzie Institute International – McKenzie Norge. McKenzie Norges formål er å videreutdanne helsepersonell og øke kompetansen innenfor muskel- og skjelettlidelser i Norge.


Fredrik jobber helprivat her på Tune Fysioterapi og kan ta deg i mot på kort varsel.